Vrtić 5

Vrtić Mačak Garfild

Od 01.03.2017. god . se otvorio novi vrtić u ulici Vojvode Vlahovića br.30 u naselju Braće Jerković,u blizini okretnice autobuske linije 26. Novootvoreni objekat je smešten u luksuzno opremljenoj vili površine 500 metara kvadratnih sa prostranom zelenom oazom od oko 700 metara kvadratnih. Ovo je još jedan od luksuzno opremljenih obkjekata naše ustanove u kojem će deca provoditi svoje vreme,sticati nova znanja i prijateljstva uz mlad i stručan kadar.

Prostor raspolaže sa 13 prostranih soba 4 kuhinje i trpezarijom koje su namenjnjene deci jaslenog i vrtićkog uzrasta. Objekat u svom sastavu ima i ogromne terase na kojima se mogu obavljati edukativne i sportske aktivnosti. Enterijer je oblikovan i prilagođen uzrastu mališana,opremljen raznolikim nameštajem i didaktičkim materijalima koji podstiču razvoj i maštovitost svakog deteta.

Nakon dugohgodišnjeg rada i iskustva primetili smo da u svakoj grupi u vrtiću postoji bar jedno dete sa posebnim potrebama,tako da smo u okviru našeg petog objekta izdvojili prostor koji je namenjen razvojnoj grupi.Sa decom će raditi defektolozi po individualnom programu koji je usklađen sa njihovim sposobnostima i potencijalima. Prostor je opremljen senzornom sobom, interaktivnom tablom i didaktičkim materijalima.

Kao članovi kluba unicefa podržavamo sve programe za decu u Srbiji. Naša vizija je da želimo ustanovu koja će biti prijatan ambijent za svako dete u kojoj će deca i roditelji rado i sa poverenjem da dolaze i gde će dečije potrebe i interesovanja da se uvažavaju i prate.

 

Detaljnije »

 

06
06
10
10
16
16
28
28

 

POGLEDAJTE FOTO ALBUM VRTIĆA »

Kutak za roditelje

Prijavite se na kutak za roditelje

 

Pitanja, odgovori, komentari

Stručni tim vrtića Garfild stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja i komentare.

Pratite nas na FB

Kontakt

Predškolska ustanova Mačak Garfild
Šejkina 44, Beograd
011/ 7420 717, 060/ 08 00 252
macak_garfild@hotmail.com

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak 7:00-18:00